Persberichten Eemland noord, 11.00 uur

Utrecht, 05-09-2007

Rijden onder invloed

BAARN- Op woensdagochtend werd een bromfietser aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 01.30 uur werd de 56-jarige man uit Baarn gecontroleerd op de Heemskerklaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 380 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Dode man in woning aangetroffen

BAARN- Op dinsdagochtend werd in een woning aan de Stationsweg een dode man in zijn woning aangetroffen. De politie kreeg gisterochtend de melding dat de bewoner al enige tijd niet meer gezien was. De politie ging poolshoogte nemen bij zijn woning en hier werd niet opengedaan. Omdat de agenten het niet vertrouwen werd de deur opengebroken.

Direct roken agenten in de woning een zeer penetrante lucht en troffen na onderzoek de bewoner, 61 jaar, aan. Hij bleek vermoedelijk al enkele weken geleden te zijn overleden gezien de staat van het ontzielde lichaam. Achterin de tuin stond een kennel met daarin twee honden. Deze honden waren zwaar ondervoed en werd door personeel van de dierenambulance opgevangen. De politie sluit een misdrijf uit.