Ingezonden persbericht

()
PERSBERICHT

ACRONIS BENOEMT CHRISTEL GRIZAUT TOT DIRECTOR OF MARKETING VOOR EMEA

Amsterdam, 5 september 2007 - Acronis® (www.acronis.eu), leverancier van betaalbare, schaalbare storage, backup en recovery-software, heeft Christel Grizaut aangesteld als Director of Marketing voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) om de sterke groei in deze regio's te ondersteunen. Vooral Europa is een snelgroeiende markt voor Acronis. Grizaut gaat zich daarom in eerste instantie bezighouden met de ontwikkeling en implementatie van de Europese marketing- en communicatiestrategie van Acronis. Het doel is het verder vergroten van de omzet en de naamsbekendheid.

()
"Christel Grizaut is eerder zeer succesvol geweest in het ontwikkelen en uitrollen van Europese marketing- en communicatie plannen voor business-to-business- technologie bedrijven. Ze is de ideale kandidaat voor het uitbouwen van een lokale marketinginfrastructuur. Ook kan zij met haar marketingkennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan het internationale succes van onze oplossingen voor gegevensback-up en herstel", zegt Laurent Dedenis, Managing Director International Sales bij Acronis.

Grizaut heeft meer dan tien jaar marketingervaring in de business-to-business- informatietechnologiesector. Voordat zij bij Acronis in dienst kwam, was ze EMEA Corporate Communications Manager bij Altiris, een bedrijf dat systeembeheersoftware vervaardigt en onlangs werd overgenomen door Symantec. Binnen Altiris was zij verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid en het beheer van het netwerk van Europese pr-agenten. Grizaut heeft tevens marketingfuncties vervuld bij verscheidene Europese en internationale bedrijven, waaronder Tripwire, Baltimore Technologies, Solsoft en NetManage. Zij heeft een Master Degree in International Trade behaald aan de Cergy-Pontoise Universiteit.

Over Acronis®
Acronis is een wereldwijde leverancier van betaalbare en schaalbare software voor storage-beheer en disaster recovery. Acronis-oplossingen helpen grote bedrijven en mkb-organisaties bij het veiligstellen van informatie en garanderen de beschikbaarheid, veiligheid, integriteit en het herstel van de infrastructuur. De markt prijst de disk imaging- en diskbeheertechnologie van Acronis om de mogelijkheden voor databescherming, back-up en recovery, systeeminzet en migratie voor fysieke en virtuele servers. Acronis heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië en levert zijn producten zowel direct als via resellers en distributeurs.

Ingezonden persbericht