Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Fotowedstrijd Waterplan Rotterdam

Water en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het water, zoals de Maas, de singels en de havens, vormt een belangrijk onderdeel van de geschiedenis en identiteit van de stad. Tegelijkertijd staat Rotterdam voor een grote wateropgave. Om met de klimaatverandering in de toekomst droge voeten te houden, is meer ruimte voor water nodig. Met behoud van de waterkwaliteit van de singels en plassen.

Rotterdam en de hoogheemraadschappen van Schieland en de Krimpenerwaard, Delfland en het Waterschap Hollandse Delta werken aan een nieuw Waterplan voor Rotterdam. Daarin staat hoe zij de wateropgave willen oplossen én de stad aantrekkelijker willen maken om in te wonen, werken en recreëren. Kortom, we werken aan water voor een aantrekkelijke stad.

Mail uw foto tot uiterlijk 3 oktober naar:
info@waterplan.rotterdam.nl. Vermeld hierbij waar de foto is gemaakt. Vergeet niet uw adres en telefoonnummer te vermelden.

Voorwaarden

De foto moet in Rotterdam zijn gemaakt en een JPEG-bestand zijn. Alleen eigen werk insturen. De gemeente Rotterdam mag de foto's rechtenvrij gebruiken voor publicaties of exposities.