Nieuwe benoemingen bij SDB Groep

05/09/2007 16:01


SDB Groep


Per 1 juni jl. heeft SDB Groep haar saleskracht versterkt met de aanstelling van Ron Bijkerk als account executive en Chantal Luitjens als marketing specialist.

Voor bedrijfsjurist en hrm-specialist Ron Bijkerk (51) was zijn aantreden bij SDB Groep een logische vervolgstap in zijn loopbaan. Na een rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werkte hij achtereenvolgens als sales manager bij Allshare, business unit manager en services executive bij IBM, commercieel directeur bij Maintain (Sperion) en algemeen directeur bij P? Nederland. Meest re-cent was hij werkzaam bij Oracle Nederland. Vanuit zijn nieuwe functie als account executive bij de SDB Groep zal hij zijn ruime ervaring op het gebied van personeels- en salarissystemen inzetten ten behoeve van de verdere groei van SDB Groep in de sector Zorg & Welzijn.

Chantal Luitjens (29) is per 1 juni gestart in de functie van marketing specialist.
Na een HBO studie Facility Management en een marketing stage bij ABN AMRO in Amsterdam, heeft ze twee jaar op Bonaire gewerkt als beleidsmedewerker macro economische zaken voor het Ministerie van Economische Zaken. Terug in Nederland volgde ze in twee jaar een Master Bedrijfskunde (richting International Business). Onderdeel daarvan was een marketing/communicatie stage bij Philips DAP in Amersfoort. Voor haar overstap naar SDB Groep werkte Luitjens als sector manager bij consultancy & interim-management bureau Boer & Croon te Amsterdam. Bij SDB Groep zal haar aandacht in eerste instantie gericht zijn op het verder professionaliseren van de marketing- en communicatieactiviteiten van het bedrijf.

SDB Groep is binnen de sector Zorg & Welzijn al meer dan 30 jaar een erkend adres voor diensten en adviezen op het gebied van salaris, HRM, opleidingen, bouw, financiën en juridische vraagstukken. Daarnaast is het bedrijf marktleider in e-HRM en salarisverwerking (circa 100.000 loonstroken). In nauwe samenwerking met haar klanten ontwikkelt SDB Groep krachtige online-applicaties op het gebied van Human Resources Management (HRM) en salariëring.

http://www.sdbgroep.nl