Ingezonden persbericht


De Haagse Popweek komt er weer aan
Deze keer in september en groter dan ooit

Do 19 juli 2007

Van 6 t/m 15 september is het weer zover, de Haagse Popweek. Dit jaar werkt het HPC nauw samen met instellingen als The City Is Ours, Ground 2 en The Hague Hiphop. Door het grote aantal meewerkende cafés, meer dan dertig, wordt het dit jaar pas echt interessant om in september de Hofstad te bezoeken.

Dit jaar vindt niet alleen de finale, maar ook de opening plaats in dé popzaal van Den Haag, het Paard van Troje. Wederom wordt er dit jaar een popdebat georganiseerd in het Nutshuis waarvan binnenkort de onderwerpen bekend gemaakt zullen worden. Natuurlijk zijn er weer vele kenners en experts van de Haagse popscene aanwezig en als je iets te vertellen hebt of gewoon nieuwsgierig bent moet je zeker langskomen.

De finale van de Haagse Popweek belooft ook een speciale avond te worden met maar liefst twee cd-presentaties, die van de Haagse bands Venus Flytrap en Bagga Bownz. Verder zullen er gedurende de gehele Haagse Popweek veel leuke bands uit de regio te zien zijn op alle meewerkende podia van Den Haag. Dus zet 6 t/m 15 september alvast groot in je agenda.

De Haagse Popweek wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum. Voor meer info over de Haagse Popweek 2007:
Haags Pop Centrum, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag, 070-3457457 Binnenkort ook meer info op www.haagsepopweek.nl