Ingezonden persbericht


Persbericht

Eerste namen Haagse Popweek bekend

Kick-off party in het Paard van Troje

01-08-2007

Dit jaar wordt de opening van de Haagse Popweek gehouden op donderdag 6 september in het Paard van Troje. Tijdens de opening zullen de nieuwe websites van het Haags Pop Centrum en de Haagse Pop Server, het nieuwe logo van het HPC en de nieuwe mediaplayer van de Haagse Pop Server gepresenteerd. Uiteraard is er deze avond ook veel muziek. In de twee zalen van het Paard van Troje zal de Haagse Popweek beginnen met zes spetterende optredens. In de grote zaal en de kleine zaal van het Paard zullen de volgende acts plaatsvinden:

Kleine zaal Paard van Troje

- Relish

- Pitch Blond

- Absent Minded

Grote zaal Paard van Troje

- The Polar Exploration Ship

- Poor Man Friend

- Malle Pietje & The Bimbo's

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 23:30 uur. De prijs voor al deze muzikale verwennerij is 6,50 euro excl. servicekosten. Daarna zullen de Naschoolse Opvang en Indie Hague gaan plaatsvinden.

Ook voor de rest van de Haagse Popweek zijn al veel acts bekend. De namen die nu bekend zijn voor de gratis optredens op de verschillende locaties tijdens de Haagse Popweek zijn:

Jean Paul Rena & Terrawheel - Confusion - Dead Stereo - BrainTrust - Johnson's Legacy - Elfferich Four - Trouble Pass Me By - John Medley - Sound Of Amnesia - Sundown Circus - Cheap Thrills - Bloedkop - Studmuffins - Maroen - Breath Taking Angels - Trouble Pass Me By - ACE - Weltmeister - Appie Kim - Dzjenghis Kahn - Zwardsick Jam - The Viktors - Screech - Smutfish - Vive Le Rock - Firefly - Paulo Sossa - Junior Eats Alone - The Upper Shelves

Binnenkort wordt de rest van de programmering van de Haagse Popweek bekend gemaakt.

De Haagse Popweek wordt georganiseerd door het Haags Pop Centrum. Voor meer info over de Haagse Popweek 2007:
Haags Pop Centrum, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag, 070-3457457 Binnenkort ook meer info op www.haagsepopweek.nl

---- --