Gemeente Aalten


03-09-2007
Informatieavond huurders binnensportaccommodaties en zwemsport donderdagavond 6 september om 20.00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis in Aalten.

In februari van dit jaar is de themabijeenkomst "huurtarieven in de sport" gehouden. Tijdens deze avond is gezamenlijk geconcludeerd dat er in ieder geval wat moet gebeuren op tarievengebied. Met deze conclusie zijn wij aan de slag gegaan en is de conceptnota "huurtarieven in de sport" tot stand gekomen met als doel te komen tot een gedegen huurtarievenbeleid waarbij de tarieven van de binnen-, buiten- en zwemsport zoveel mogelijk op elkaar afgestemd zijn. Wij hebben toegezegd onze huurders tijdig te informeren over de ontwikkelingen op dit gebied. Dat moment is nu aangebroken.

Wij willen u uitnodigen voor de informatiebijeenkomst op donderdagavond 6 september om 20.00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis in Aalten.
Tijdens deze informatiebijeenkomst willen wij u als huurder op de hoogte stellen van de inhoud van de nota huurtarieven in de sport, toegespitst op de binnensport (inclusief zwemsport). De buitensportverenigingen worden separaat geïnformeerd.