Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden, 5 september 2007

Persuitnodiging:

Loco-burgemeester reikt 'Gouden Tas' uit

Elk jaar geeft Stichting Leeuwarden Studiestad de eerstejaars studenten een starttas. Deze tas zit vol informatie over Leeuwarden voor de startende studenten.

Daarnaast wordt dit jaar de Gouden Tas verloot. De Gouden Tas bevat naast informatie over Leeuwarden o.a. kaartjes voor een attractiepark en een jaar lang een buiten-de-deurverzekering. Op open dagen en markten tijdens de introductie week konden studenten zich inschrijven om kans te maken op de Gouden Tas. Loco-burgemeester Gerrit Krol opent de manifestatie van Stichting Leeuwarden Studiestad voor het studiejaar 2007-2008 en reikt de 'Gouden Tas' uit. Na de uitreiking barst het feest los met optredens van Lange Frans & Baas B, Het Radio 539 Rabobank studentenfeest en de Noa Lasershow met DJ Gregor Salto. De uitreiking en het feest vinden 6 september plaats op het Wilhelminaplein om 17.00 uur.

De organisatie is in handen van Leeuwarden Studiestad en Leeuwarden Open Studenten Stad (LOSS).

U bent van harte uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de perstelefoon van de gemeente Leeuwarden 058 - 233 4002 of met Talitha Broersma, coördinator Promotie en Evenementen bij Leeuwarden Studiestad, 058 - 284 6124.