Va-de Tijdelijke Grafmonumenten op weg naar blijvende erkenning

06/09/2007 09:00



Lingbeek Products



Va-de Tijdelijke Grafmonumenten op weg naar blijvende erkenning

Ze worden wel eens de Oscars voor de uitvaartsector genoemd. Want als je in september zo'n International Funeral Award wint, dan bén je iets. Va-de uit Leek (Gr.) gaat ervoor tijdens de drie branchejurydagen in België, Duitsland en Nederland. Met zijn unieke aanbod van tijdelijke grafmonumenten voorziet het bedrijf in een grote behoefte.

Dankzij Va-de kan een graf er vrijwel direct na de teraardebestelling al zeer verzorgd uitzien. Dat gebeurt door plaatsing van een fraai en verantwoord tijdelijk monument. Va-de levert dit nieuwe concept aan uitvaartondernemers en -verzekeraars. Tijdens de drie internationale jurydagen (zie onder) dingt de Nederlandse onderneming mee in de categorie 'Award voor toeleveranciers'. De tijdelijke grafmonumenten van Va-de zijn gemaakt van een zeer robuuste, breukvaste en kleurvaste kunststof. Ze zijn stevig te verankeren in de grond. Onderhoud is niet nodig, reiniging gemakkelijk. Het zeer duurzame product is compact te vervoeren en soepel door één persoon te monteren. Va-de heeft op dit moment drie gem(ee)leerde kleuren in het assortiment: zwart, lichtgrijs en robijnrood/bruin. Andere tinten volgen.

Door de oplossing van een tijdelijk grafmonument heb je als nabestaanden beslist een zorg minder. Het graf ligt er de hele tijd bijzonder netjes bij totdat de definitieve steen klaar is. Dat duurt meestal enkele maanden. Het uiteindelijke monument neemt vervolgens eenvoudig de plaats in van de tijdelijke voorziening.

De Open Jurydagen van de International Funeral Awards 2007 vinden plaats: vrijdag 7 september in Aarschot, België
vrijdag 14 september in Aken, Duitsland
zaterdag 22 september in Enschede, Nederland

Va-de is een initiatief van Lingbeek Products. Meer informatie over dit persbericht of over de vele voordelen van tijdelijke grafmonumenten is te verkrijgen bij:

Va-de / Lingbeek Products
De Schelp 7
9351 NV Leek
Telefoon: 0594 - 58 08 88
Fax: 0594 - 58 08 81

info@lingbeek-products.nl
www.va-de.nl