CyberTech versterkt positie op Europese financiële markten met meerderheidsaandeel in Activa

06/09/2007 09:32



PR Newswire



AMSTERDAM, September 6 /PRNewswire/ -- CyberTech International, één van de snelst groeiende technologiebedrijven op het gebied van voice recording en kwaliteitsmanagement, heeft op 17 augustus 2007 een meerderheidsaandeel verworven in zijn distributeur in Groot-Brittannië, te weten Activa Solutions. Deze acquisitie geeft toegang tot Activa's uiterst ervaren technische team en verkoopteam en zal daarmee zijn positie op de financiële wereldmarkt versterken.

Otto van Linden, CEO van CyberTech zei in een commentaar: "Na 22 jaar van gestage organische groei versnelt CyberTech zijn spreiding over de wereld en richt zich er nu op om één van de grootste leveranciers van voice recording oplossingen ter wereld te worden. Het incorporeren van de expertise, de ervaring en de aanwezigheid op de markt van Activa in de CyberTech Group zal onmiddellijk toegevoegde waarde voor onze klanten creëren. De acquisitie zal tevens onze expansie in het Midden-Oosten, Azië en de Pacifische landen helpen, gebieden waar Activa al belangrijke contacten heeft. Met kantoren in alle belangrijke regionen is CyberTech in staat 24 uur per dag/7dagen per week 'volg de zon' ondersteuning te bieden."

Activa Solutions heeft het assortiment van telefoon recording systemen vanCyber4Tech de afgelopen drie jaar ondersteund en de marketing ervan verzorgt en heeft belangrijk successen geboekt met sommige van 's werelds grootste financiële instituties. Deze acquisitie zal geen nadelige invloed hebben op de reeds bestaande relaties met klanten die Activa heeft ontwikkeld en ook niet op het hoge niveau van technische ondersteuning die wordt geleverd. Voor Activa's management team en ander personeel blijft het gewoon 'business as usual'. In de komende twaalf maanden zal Activa Solutions worden omgedoopt tot CyberTech UK. Paul Manyweathers, Activa's algemeen directeur, die deze positie blijft vervullen, zei: "Activa Solutions is uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde leveranciers van telefoon recording oplossingen in Groot-Brittannië. Samen met CyberTech hebben we nu een verscheidenheid aan producten, de expertise, de resources en de financiële kracht om één van de sterkste spelers op de markt te worden."

Over CyberTech International

CyberTech B.V. Nederland ontwikkelt and produceert een breed scala aan hardware en software oplossingen voor de controle, reproductie, analyse en verbetering van multi-media communicatie. CyberTech streeft ernaar innovatief te zijn door zich te richten op unieke telecommunicatie oplossingen met toegevoegde waarde. De oplossingen worden via een wereldwijd netwerk van gediplomeerde agenten, distributeurs en technologische partners gedistribueerd, hetzij als versie voor de eindgebruiker, hetzij als OEM versie (van de originele fabrikant).

(http://www.cybertech-int.com)

Over Activa Solutions

Activa Solutions is gespecialiseerd in het verschaffen van oplossingen op het gebied van kwaliteitsmanagement en prestatieverbetering voor contactcentrumoperaties in breed scala van marktsectoren, waaronder financiële instituties, noodhulpdiensten, publieke veiligheid en lokale overheden. Het biedt een stevig pakket gereedschappen, waarmee contactcentra in staat zijn om de interacties van hun klanten te beheren, te bewaken, op te nemen, te beoordelen, te analyseren en te verbeteren om zodoende de tevredenheid van klanten en personeel te optimaliseren en deze klanten en het personeel tevens te behouden. Activa's product portfolio omvat tevens de coaching en ondersteuning van vertegenwoordigers, automatisch klantenonderzoek en complete infrastructuren voor telefooncentrales, voor zowel traditionele als IP centrales. (http://www.activa.co.uk) Voor meer informatie: CyberTech B.V., Arno Sybrandy, Direct tel.: +31-72-566-2540 , E-mail: arno.sybrandy@cybertech.nl