Ingezonden persbericht


Amadeus Benelux lanceert nieuwe website met 'corporate look-and-feel'

Kijk op www.benelux.amadeus.com voor onze lokale informatie

Hoofddorp, 6 september 2007 - Amadeus Benelux heeft een nieuwe website. Deze is ontwikkeld conform de richtlijnen voor de overkoepelende website van het moederbedrijf Amadeus. De bedoeling is om niet alleen het merk Amadeus te promoten op lokaal niveau, maar ook om de lokale waardepropositie als onderdeel van een mondiale onderneming over te brengen. Met de website van Amadeus Benelux wordt de internetaanwezigheid van Amadeus Benelux in overeenstemming gebracht met die van de rest van de onderneming. De site is interactief en fungeert als communicatiemiddel met klanten, prospects en andere partijen. Daarbij wordt Amadeus neergezet als een sterke mondiale speler en ideale technologiepartner.

Op de nieuwe website wordt men niet alleen geïnformeerd over lokale producten van Amadeus Benelux, maar ook over de lokale organisatie, de specifieke opleidingsmogelijkheden in de drie Benelux-landen, de carrièremogelijkheden en het laatste nieuws voor onze mediacontacten.

Olaf Leenders, Marketing Director Amadeus Benelux: "Deze website zorgt dat onze klanten goed geïnformeerd zijn. Daardoor komt Amadeus Benelux dichter bij ze te staan. Als technologiepartner is het belangrijk dat de technische kennis van Amadeus blijkt uit alles wat we doen. Onze partners beschikken nu over één enkel contactpunt waar ze toegang kunnen krijgen tot alle producten en diensten van Amadeus Benelux."
- einde -

Opmerkingen voor de redactie:

Over Amadeus

Amadeus is voor aanbieders, verkopers en afnemers van reizen de favoriete technologiepartner in de industrie. Amadeus levert distributie-, IT- en point of sale -oplossingen waarmee de klant kan inspelen op, groeien binnen en succes hebben in de snel veranderende reisindustrie. Tot de groepen klanten behoren aanbieders van reizen (luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, spoorwegmaatschappijen, veerbootbedrijven, cruiselijnen, verzekeringsmaatschappijen en touroperators), verkopers van reizen (reisbureaus) en afnemers van reizen (bedrijven en reizigers). De oplossingen zijn ingedeeld in vier categorieën: Distribution & Content, Sales & e-Commerce, Business Management en Services & Consultancy.

De belangrijkste bedrijfslocaties van Amadeus bevinden zich in Madrid (hoofdkantoor en marketing), Nice (ontwikkeling) en Erding (operationele taken - centrum voor gegevensverwerking). Daarnaast heeft Amadeus regionale kantoren in Miami, Buenos Aires en Bangkok. Op klantniveau is Amadeus actief in 76 landen en op meer dan 215 markten.

De onderneming is eigendom van WAM Acquisition, waarvan BC Partners, Cinven, Air France, Iberia en Lufthansa de aandeelhouders zijn. Bij Amadeus werken wereldwijd bijna 6.700 medewerkers van 95 nationaliteiten. Meer informatie over Amadeus vindt u op: www.benelux.amadeus.com

Contactgegevens:
Amadeus Benelux
Rene Schukkink
Tel.: +31 23 554 1430
Fax :+31 23 562 4272
E-mail: infonl@benelux.amadeus.com


---- --