Ingezonden persbericht


Speel Medal of Honor Airborne tijdens State of the Image festival

Graag nodigen we je uit om als een van de eersten Medal of Honor te komen gamen op een wel heel bijzondere locatie. Speciaal voor het Interactief Media Festival 'State of the Image' (www.stateoftheimage.nl) in Arnhem is Het Paviljoen gebouwd door kunstenaar Hans Jungerius. De vormgeving van het paviljoen is gebaseerd op de zogenaamde 'U-Bootbunkers' uit WOII. Deze bunkers dienden als haven en onderhoudsdok voor de Duitse onderzeeërs. Bijzonder is dat Medal of Honor Airborne tijdens State of the Image gespeeld kan worden nog voordat de game in de winkels ligt.

Medal of Honor Airborne
Kies het luchtruim in Medal of Honor Airborne en laat je midden in verwoestende grondgevechten droppen in een poging het tij van de Tweede Wereldoorlog te keren. Je begint elke missie boven vijandelijk grondgebied en krijgt de kans geschiedenis te schrijven tijdens de belangrijkste luchtlanding-offensieven van WOII. Vanaf het punt dat je uit het C-47 transportvliegtuig springt, kan elke keuze die je maakt je lot bezegelen. Stippel je strategie zorgvuldig uit en bewijs dat je tot de elite van de Airborne-divisie behoort! Vier spelers kunnen tegelijk dit nieuwe spel van Electronic Arts spelen.

Speel Medal of Honor Airborne op een exclusieve locatie nog voordat deze in de winkels ligt. De productmanager van Electronic Arts, Ferry Brands, is beschikbaar voor commentaar en geeft uitleg over de game.

Datum: Donderdag 6 september
Tijd: van 12:00 - 17:00
Adres locatie: 'de Terp' aan de Boterkade (Rijnkade) ter hoogte van 'Onderlangs'

Namens State of the Image is July Ligtenberg beschikbaar voor commentaar over het festival: 06-43.22.77.12