Gemeente Geertruidenberg


Wegwerkzaamheden

In het kader van grootschalig onderhoud aan de rijkswegen vinden er werkzaamheden plaats in onze gemeente.

In de periode van 6 t/m 14 september worden er betonreparaties verricht aan het viaduct onder de A27 door (Maasdijk - Keizersveer). De fietsers worden hier over de rijbaan geleid. Omdat te kunnen doen zal één rijbaan moeten worden afgesloten. Het verkeer wordt geregeld door middel van stoplichten.

Daarnaast worden er van 14 t/m 18 september werkzaamheden aan het fietstunneltje onder de A59 in Raamsdonk uitgevoerd. Gedurende deze periode is de fietstunnel afgesloten en wordt er een omleiding aangegeven.

Gouverneurslaan in Geertruidenberg

In de week van 17 t/m 21 september (week 38) wordt de Gouverneurslaan in Geertruidenberg tussen de nummers 63 en 33 afgesloten voor doorgaand verkeer, wel is dit gebied voor bestemmingsverkeer toegankelijk. In deze periode wordt er een busplateau met voetgangersoversteek aangelegd ter hoogte van de huisnummers 41-43. Dit is om de school-thuisroute voor de leerlingen van de basisscholen in de Elisabethstraat te verbeteren. Ter plaatse wordt een omleidingsroute aangegeven via de Bedaulxstraat.