Politie Zeeland


---


O-2827-2007 Auto-inbraak, Burgh-Haamstede
Woensdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur is er ingebroken in een geparkeerde auto.
Nadat een ruitje was vernield, werden diverse goederen weggenomen waaronder een rugzak met een filmcamera en persoonlijke spullen.
De auto stond naast andere auto's geparkeerd bij de vuurtoren. Omdat er nogal wat mensen rondliepen is het mogelijk dat iemand iets verdachts is opgevallen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

W-2828-2007 Aanrijding fiets met snorfiets, Middelburg
Donderdagmorgen rond 08.30 uur zijn een fietser en een snorfietser met elkaar in botsing gekomen.
De fietser, een 37-jarige Vlissinger, reed over de Roozenburghlaan en verleende op het kruispunt met de Torenweg geen voorrang aan een van linkskomende snorfiets, bestuurd door een 35-jarige vrouw uit de gemeente Middelburg.
Beiden kwamen met elkaar in botsing en liepen enkele schaafwonden op.

Z-2829-2007 Frontale botsing tractor met bromfiets, Hoek
Op de Zevenaardijk is woensdagmiddag een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen frontaal in botsing gekomen met een tractor.
Beiden kwamen elkaar in een bocht tegen, waarbij de bromfietser vermoedelijk op de verkeerde weghelft kwam. De bestuurder van de tractor, een 49-jarige man uit de gemeente Terneuzen, had nog uitgeweken naar links maar kon een aanrijding met de bromfietser niet meer voorkomen. De 16-jarige jongen is met o.a. verwondingen aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn scooter lag in stukken op het wegdek.





Politie Zeeland