Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

China toeristische bestemming van de toekomst

Sunny Cars biedt huurauto met chauffeur in China

Nieuw Vennep, september 2007 ­ Sunny Cars biedt vanaf 1 september de mogelijkheid om in China een auto te huren mèt een Chinese chauffeur. Met de Olympische Spelen van Bejing 2008 voor de deur is China enorm in opkomst als toeristische bestemming. Sunny Cars speelt daarop in met de chauffeursdienst die reizigers mobiliteit biedt in een land waar rijden alleen is voorbehouden aan personen met een Chinees rijbewijs.

Comfortabel en veilig
In samenwerking met partner Avis biedt Sunny Cars vanaf 1 september de mogelijkheid een auto te huren in China inclusief chauffeur. Zelf een auto besturen is voorlopig alleen toegestaan met een Chinees rijbewijs, wat is voorbehouden aan Chinezen of buitenlanders met een werkvergunning. Reizen met een huurauto inclusief chauffeur is voor individuele toeristen in China daarom een comfortabel en veilig alternatief van verplaatsen.

Vijf verhuurkantoren
Sunny Cars biedt de huurauto's inclusief chauffeur aan in vijf belangrijke Chinese steden. In Shanghai zijn er maar liefst vijf verhuurkantoren: de auto met chauffeur staat klaar op de luchthavens Pudong of Hongqiao of op drie locaties in de stad. Naast Shanghai zijn de auto's te boeken in vier andere belangrijke Chinese steden: in de hoofdstad Beijing, die momenteel helemaal in het teken staat van de Olympische spelen; in Guangzhou, de centraal gelegen hoofdstad van de historisch belangrijke provincie Guangdong; in Shenzhen waar de economische opbloei van China is begonnen; en de bijzondere stad Suzhou aan het 'Grote Kanaal' tussen Beijing en Hangzhou.

Prijzen inclusief alle verzekeringen èn chauffeur
De huurauto's van Sunny Cars zijn te reserveren vanaf ¤ 633,- per week all-in. De chauffeursservice is standaard 8 uur per huurdag inbegrepen tussen 8.00-18.00. Extra uren zijn mogelijk tegen een toeslag van CNY 80 per uur of CNY 250 voor de nachtelijke uren. (CNY 80 = ¤ 7,90). Bij meerdaagse tochten buiten de stad geldt een bescheiden 'overnight fee'. In alle steden en op alle locaties is er een ruime keuze uit huurauto's, van een kleine categorie tot een minibus voor 9 personen.

"China in 2010 grootste toeristische bestemming ter wereld" Steeds meer vakantiegangers weten China te vinden. In 2006 bezochten 49,6 miljoen toeristen China. Een plus van 6 procent. De Olympische Spelen in 2008 zullen een mijlpaal vormen in de opmars van China als toeristische bestemming. De Wereldorganisatie voor het Toerisme (WTO) heeft berekend dat China in 2010 het belangrijkste toeristische land ter wereld zal zijn. De huidige lijstaanvoerders Frankrijk en Spanje zijn dan ingehaald door het land van de 'rijzende economie'.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. Sunny is dit jaar voor de 8e keer gekozen tot Beste Autoverhuurder. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Daarnaast is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. Meer informatie op www.sunnycars.nl

Ingezonden persbericht