Ingezonden persbericht


Exclusieve luistersessie nieuwe cd op OrangeMusic.nl

Wereldprimeur KanYe West op OrangeMusic.nl

Den Haag, 6 september 2007 ­ Iedereen kan vanaf vanmiddag 14.00 uur exclusief het nieuwe album 'Graduation' van KanYe West op www.OrangeMusic.nl beluisteren, nog voordat het op 7 september in de winkel ligt. Het album is met volledige tracks te beluisteren, ook voor niet Orange abonnees. Op deze website biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, exclusieve concertregistraties en en interviews met de populairste artiesten van dit moment.

KanYe West geldt als pionier van vernieuwende hiphop. Hij blijft ver weg van wijde broeken, halfnaakte vrouwen en glimmende velgen. Geïnspireerd door kunst, architectuur, popmuziek en mode laat KanYe West zich leiden in de nieuwe hiphopwereld. De zesvoudig Grammy-winnaar is als rapper en producer een inspiratiebron en werkt samen met Thom Yorke (Radiohead), John Mayer, Chris Martin (Coldplay) en Daft Punk.

Anderhalf jaar na 'Last Registration' met bejubelde hits als 'Heard 'Em Say', 'Gold Digger', 'Touch The Sky' en 'Diamonds From Sierra Leone' wordt KanYe West als baanbrekend en grensverleggend gezien. Liefhebbers van vernieuwende hiphop die niet kunnen wachten totdat het nieuwe meesterwerk 'Graduation' met 13 'classic' tracks in de winkel ligt, kunnen terecht op www.OrangeMusic.nl.

Naast het op de markt brengen van muziekgerelateerde producten is Orange sponsor van RTL Musicworld en North Sea Jazz festival, partner van Universal Music en biedt Orange artiesten een podium in de Orange Flagship store.

()

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 163 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. Muziek is universeel en brengt mensen met elkaar in contact. Orange brengt daarom graag de wereld van muziek op www.orangemusic.nl.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.

()

Rechtenvrij materiaal kunt u in hoge resolutie downloaden van: http://www.hvdm.nl/pers/060907.htm

()

()