Gemeente Delft

Fotowedstrijd Harnaschpolder Delft

De samenwerkende partijen in Harnaschpolder Delft organiseren een fotowedstrijd met als thema 'Fotografeer de schatten van Delft'.

Stuur uw foto in voor 30 september 2007 en maak kans op een rondvlucht boven Delft voor 2 personen. Deelnemers tot 14 jaar maken kans op een mp-3 speler.

Een deskundige jury onder voorzitterschap van wethouder Ronald Vuijk kiest uit alle ingezonden beelden de mooiste. De uitslag van de wedstrijd en uitreiking van de prijzen vindt plaats op zaterdag 13 oktober. De winnende foto zal worden gepubliceerd in de nieuwsbrief Harnaschpolder Delft en op de website van Harnaschpolder Delft. Wilt u meer weten over deze fotowedstrijd? Kijk dan op: www.harnaschpolderdelft.nl voor het wedstrijdreglement en het aanmeldingsformulier.

Harnaschpolder Delft wordt een waterrijke, groene woonwijk op nog geen tien minuten fietsen van het centrum van Delft. Verschillende ontwikkelaars realiseren hier de komende jaren een grote diversiteit aan woonsferen en woningtypes in verschillende prijsklassen. Naast de woningen komt er ook een school en een woonzorgzone..


---


Gemeente Delft