Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Intentieverklaring samenwerking tussen ParaGamesBreda! en MaVer Holding op "Park De Bavelse Berg".

Datum: Breda, 06 september 2007

Als één van de eerste evenementenorganisaties heeft ParaGamesBreda! een intentieverklaring getekend om te kijken naar de mogelijkheden om het evenement op "Park De Bavelse Berg" te gaan organiseren.

Tijdens de sponsorborrel 2007 van ParaGamesBreda! maakten Stichting ParaGamesBreda! en MaVer Holding, exploitant van het toekomstig evenementencomplex, bekend dat men de intentie heeft om een deel van de sporten bij een van de volgende edities naar "Park De Bavelse Berg" te verhuizen.

Park De Bavelse Berg biedt ParaGamesBreda! de mogelijkheid om 18 van de 23 sporten op één locatie te organiseren. Een groot voordeel voor de lichamelijk gehandicapte sporters die nu op 13 verschillende locaties hun sport uitoefenen. Door vroegtijdige samenwerking tussen ParaGamesBreda!, de ontwikkelaars en exploitanten van "Park De Bavelse Berg" kan er rekening gehouden worden met de toegankelijkheid en faciliteiten die extra benodigd zijn.

ParaGamesBreda! 2007
De 2e editie van de ParaGamesBreda! vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 oktober op verschillende sportlocaties in en rond Breda. Een aantal van de 23 sporten zijn uitgegroeid tot internationale toernooien welke een goede graadmeter zijn voor de Paralympics van 2008 in Beijing.

EINDE PERSBERICHT