Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Auto en bromfiets botsen                        |
Een 43-jarige bromfietsster uit Zutphen is woensdag 5 september gewond geraakt, nadat zij op de Prins Bernhardlaan in Zutphen in botsing was gekomen met een 31-jarige automobilist uit Zutphen.

De melding van het incident kwam omstreeks 14.35 uur bij de politie binnen. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de automobilist met zijn auto op de rijbaan aan het keren was. Hierbij heeft hij de bromfietsster over het hoofd gezien, waardoor tussen beiden een aanrijding ontstond. De bromfietsster werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Daar werd vastgesteld dat zij meerdere botbreuken had opgelopen. De automobilist met de schrik vrij.

|     |Lochem - Schoolgebouw voorzien van graffity               |
Onbekenden hebben tussen maandag 3 september en dinsdag 4 september op een schoolgebouw aan de Zutphenseweg in Lochem teksten en afbeeldingen aangebracht. De school heeft inmiddels aangifte van vernieling gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat een gedeelte van de graffity tussen maandagavond 18.00 uur en dinsdagochtend 07.30 uur werd aangebracht. Op dinsdagavond werd tussen 22.30 uur en 23.00 uur opnieuw graffity op het schoolgebouw gespoten. Zo viel er onder meer te lezen 'We don't need no education' en waren er bloemen te zien.

De politie is op zoek naar tips. Mensen die op bovengenoemde locatie (de graffity is zichtbaar vanaf de Rondweg West) iets bijzonders hebben gezien dat met het aanbrengen van de teksten in verband kan worden gebracht, wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Einde berichten


---


---


---

---- --