Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Banks Mansion in Amsterdam behoort tot de Europese top 25 business hotels

Amsterdam, 6 september 2007 - De lezers van het Europese Business Magazine CNBC hebben het hoofdstedelijke Banks Mansion als enig Nederlands hotel geplaatst op de Europese onafhankelijke top-25 Business Hotels ranglijst. Enkele maanden geleden had Banks Mansion ook al een top- 5 positie verworven in de Dutch Hotel Award.

De prestigieuze positie van Banks Mansion, onderdeel van de Carlton Hotel Collection, is te danken aan een onafhankelijk onderzoek dat werd uitgevoerd onder de lezers van het CNBC European Business Magazine. Maar liefst 500 lezers, voornamelijk first class en business class reizigers, hebben aan het onderzoek deelgenomen. De redactie van het business magazine nam geen genoegen met de eerste uitkomsten van dit onderzoek en heeft zelf alle hotels persoonlijk onderworpen aan haar eigen strenge selectiecriteria. Na deze extra toetsing bleek een plaats op deze prestigieuze en onafhankelijke lijst gerechtvaardigd en is Banks Mansion uiteindelijk als enig Nederlands hotel hierin opgenomen.

New kind of Hotel

De plaats in de top-25 Business Hotels ranglijst onderstreept het beleid van deze unieke "Mansion" waarin de hotelgast zich altijd thuis moet wanen. Met het verzorgen van gastvrijheid in een full service omgeving, waar nagenoeg alle faciliteiten bij de kamerprijs zijn inbegrepen, heeft Banks Mansion zich terecht een plaats in de internationale business traveller markt weten te verwerven.

Einde persinformatie. Amsterdam, 6 september 2007

Over Banks Mansion

Banks Mansion bevindt zich aan de Herengracht 519 - 525 in Amsterdam. Voor meer informatie over Banks Mansion en boekingen kunt u kijken op de website: www.banksmansion.nl of bellen naar 020 - 420 00 55 ( fax: 020 - 420 09 93). Contactpersoon: dhr. A. Paulides, General Manager, ook voor eventuele interviews.

Over CNBC

CNBC European Business is een maandelijks magazine over de Europese zakenmarkt en richt zich op haar Europese lezers. Het magazine is sinds 2005 geïntegreerd met CNBC Europe, de pan-Europese tv-zender die zich richt op financieel en business news. Het magazine markeert het toenemende belang van Europa als zelfstandige markt en handelsmacht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maussen Communications & Public Relations BV

Femke Visser : femke.visser@maussen.com

Telefoon : 020 - 66 181 35

Telefax : 020 - 66 181 36

Website : www.maussen.com