Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EuroDNS opent Nederlandse vestiging

Amsterdam, 6 September 2007 - Domeinnaam registrar EuroDNS heeft per 1 September een lokaal kantoor in Amsterdam geopend voor haar Nederlandse klanten. Het Luxemburgse internetbedrijf EuroDNS maakt sinds de oprichting in 2002 een sterke groei door en is inmiddels één van de grootste registrars van Europa. Nederland wordt door EuroDNS gezien als een groeikern van de industrie.

Met deze domeinnaam industrie gaat het nog steeds erg goed. Ook de vooruitzichten zijn niets minder: De afgelopen 4 kwartalen is het totale aantal domeinregistraties wereldwijd toegenomen met 31%. Met name de registratie van domeinnamen met geografische extensies en de registratie van domeinnamen met de .MOBI extensie maakten een spectaculaire groei door. De speciaal voor mobiel internet in het leven geroepen .MOBI extensie, heeft binnen een jaar de grens van 700.000 registraties zelfs al doorbroken. (bron: Verisign)

EuroDNS zal dankzij de lokale vestiging beter kunnen inspringen op lokale behoeften in Nederland en tevens de trends van de Nederlandse domeinindustrie beter kunnen beantwoorden met gerichte service en lokaal getinte promoties.