RE/MAX feliciteert Funda

06/09/2007 18:48



RE/MAX Nederland



Met het weergeven van woningen op Funda.nl die niet afkomstig zijn van NVM-makelaars, zet Funda een uiterst goede stap voorwaarts. Het is een verstandig besluit van Funda en de NVM om Nederlands meest succesvolle woningwebsite in Nederland open te stellen voor alle makelaars.

Eindelijk komt er een platform voor consumenten waar alle woningen die 'Te Koop' staan vertegenwoordigd kunnen worden. De transparantie die hiermee in de markt ontstaat, biedt de consument de mogelijkheid een objectieve keuze voor de makelaar te maken. Makelaars zullen zich dus duidelijker en beter moeten onderscheiden van elkaar om aan die behoefte van de consument te voldoen.

De vermelding van de woning op Funda.nl is geen garantie voor een snelle verkoop. Hierbij komt de expertise van een vakkundige makelaar om de hoek kijken. De begeleiding die RE/MAX de consument geeft tijdens dit gehele proces is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Het aan- of verkopen van een woning is een emotionele gebeurtenis, waardoor de consument mogelijk niet altijd de juiste beslissingen neemt. Het is de taak van de makelaar om de consument juist op die momenten te adviseren.

Het onderscheid binnen de makelaardij wordt niet langer meer gevormd door een monopolie op de website van Funda door NVM makelaars. Het is nu de taak van de makelaar om zich waar te maken bij de klant, te laten zien en ervaren dat de makelaar zijn courtage waard is.

Met het verwijderen van het monopolie dat Funda.nl op dit moment heeft, breekt een nieuw tijdperk aan binnen de makelaardij. Dit is in het voordeel van de consument en dat is waar het RE/MAX om gaat.





(http://www.remax.nl)