Ingezonden persbericht


Persbericht

VVD blij met toenemende steun voor goede N18/A18

De Gelderse VVD-fractie is blij met de toenemende steun voor een goede verbinding van de Achterhoek naar Overijssel. De Gelderse liberalen partij pleiten al jarenlang voor een snelle verbinding en zijn verheugd dat het CDA dit nu ook - eindelijk - steunt. Eerder had de VVD daar nog maar weinig hoop op.

Tijdens de verkiezingscampagne van maart 2007 had de VVD nog de grootste moeite een duidelijk standpunt te krijgen van het CDA, zegt Gerard van den Hengel van de Gelderse VVD. "Ze lieten zich er bij mijn weten niet over uit. Bovendien heeft CDA-minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat modernisering van de N18 tot een twee-keer-tweebaansweg van zijn prioriteitenlijstje gehaald. Reden waarom wij dit probleem onder de aandacht hebben gebracht van ons Gelderse Kamerlid Paul de Krom." Van den Hengel: "Het Gelderse CDA heeft nu ook aangekondigd voor een twee-keer-tweebaans weg te zijn. Wij zijn blij met de toenemende steun voor aanpassing van deze weg. Want ook in de Achterhoek, zelfs in de Achterhoek, dreigt een verkeerscrisis te ontstaan door vastlopend verkeer, net als in andere delen van ons land."

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Gerard van den Hengel van de Gelderse VVD, 06-48 18 62 18.

Voor vragen over de verzending van dit persbericht belt of mailt u met Simon Trommel, 06-24 25 96 56 simon@trommelmedia.nl

Met vriendelijke groet,

Simon Trommel

Trommel Media Communicatie en Journalistiek
Schoolstraat 31
6828 GT Arnhem
simon@trommelmedia.nl www.trommelmedia.nl
Tel 0624259656