Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Nieuwe bedrijven op Boulevard Zuid en ondertekening Boulevard Fonds

De Boulevard Zuid trekt bijzondere bedrijven en grote winkelketens aan! Donderdag 6 september opent dagelijks bestuurder René Kronenberg (Economie) van de deelgemeente Feijenoord alweer twee nieuwe bedrijven in het winkelgebied Boulevard Zuid (= Beijerlandselaan-Groene Hilledijk).

Grootste filiaal in Rotterdam
De spits wordt afgebeten door Van Haren Schoenen BV, met het grootste filiaal in Rotterdam op de Beijerlandselaan 111-117. Van Haren opent feestelijk zijn deuren voor het grote publiek, om 16:00 uur.

Beautysalon
Gevolgd door Mairee Beautysalon aan de Groene Hilledijk 214, dat eveneens feestelijk aftrapt, om 16.30 uur. Een bijzondere kap- en beautysalon, met massages en een scala aan lichaamsbehandelingen.

Nog meer
Al eerder besloot Mediamarkt om zich in 2009 te vestigen op de kop van de Beijerlandselaan. New York Pizza strijkt medio september dit jaar neer op de Groene Hilledijk 300. Net als Kinderspeciaalzaak Pinnoccio en Woningdecoratiezaak De Parel. Daarnaast is Dierenshop Samantha bezig met verhuizen naar een groter pand op de Groene Hilledijk 252-254 en komt er op de Beijerlandselaan 108 een bijzondere Creashop.

4e Boulevard Lounge
Wethouder Dominic Schrijer, deelgemeentevoorzitter Dagmar Oudshoorn, voorzitter Lo ter Voorde van het Eigenarenplatform en ondernemersvertegenwoordiger Robin van Rijswijk ondertekenen op 6 september om 18.30 uur een convenant voor het Boulevard Fonds.

Investering
Daarbij maken de eigenaren, de ondernemers, het OBR en de deelgemeente Feijenoord gezamenlijk ongeveer 1.500.000,- vrij voor de komende drie jaar om te investeren in de Boulevard Zuid.

In de lift
Al met al verheugend nieuws, het winkelgebied Boulevard Zuid zit duidelijk in de lift.

Meer info?
Voor meer informatie over de winkelopeningen en de ondertekening van de Boulevard Fonds kunt u contact opnemen met de laanmanager Boulevard Zuid, de heer Farid Darkaoui (06-24554143 / Farid@zakenexpert.nl).

(foto: Boulevard Zuid, Groene Hilledijk.)