Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

25 keuringen populair bij 70-plussers

De voordelige rijbewijskeuringen die iedere 4e donderdag van de maand in Wijkgebouw Het Kopblok, Riederlaan 200, te Rotterdam, worden gehouden, blijken in een behoefte te voorzien.

Prettige omgeving
Veel 70-plussers hebben intussen van de mogelijkheid van de keuring gebruik gemaakt die op deze leeftijd verplicht is voor verlenging van het rijbewijs. Niet alleen de prijs maar ook de prettige omgeving die door Het Kopblok voor deze keuringen geboden wordt en het gemak waarmee voor deze keuring een afspraak kan worden gemaakt, dragen bij aan deze populariteit.

Visus
Een onderdeel van de keuring is het meten van de gezichtsscherpte (visus). Binnenkort komt er een visuszelftest waarmee iedereen zelf het gezichtsvermogen kan testen. Met deze test kunnen onnodige bezoeken aan de opticien worden voorkomen. Voor 70-plussers betekent dat een substantiële verlichting van de voorbereiding van de rijbewijskeuring.

Jonger
Ook personen jonger dan 70 jaar die om medische redenen moeten worden gekeurd voor verlenging van het rijbewijs B/E, kunnen van deze keuring gebruik maken. Voor de rijbewijskeuring kan men zich aanmelden via telefoonnummer (0251) 20 59 13. S.v.p. bellen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Informatie
Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.rijbewijskeuringen.com. De eerstkomende keuringsdata zijn 27 september, 25 oktober en 22 november.