Ministerie van Financiën

Nieuwe service voor zakelijke doelgroepen Belastingdienst

nieuwsbericht | 06-09-2007 | Directie Voorlichting

Op 5 september wordt de eerste uitgave van 'Belastingdienst actueel voor ondernemers' en 'Belastingdienst actueel voor belastingconsulenten' gepubliceerd via de site van de Belastingdienst.

Deze digitale nieuwsbrieven bevatten een mix van zakelijke actueelberichten, aangevuld met achtergrondinformatie, human interest artikelen (interviews binnen de doelgroepen, de 5 vragen aan.... een ondernemer, een intermediair), informatie vanuit grote projecten, een kalender, en meer.

De -in beginsel- tweewekelijkse publicaties van Belastingdienst actueel worden ondersteund door RSS (Really Simple Syndication). Dit attenderingsmechanisme zorgt bij degenen die zijn aangemeld voor een signaal: 'er is nieuws voor u', met een directe link naar de plek waar het nieuws te vinden is. Daardoor hoeft de ondernemer of belastingconsulent niet meer te zoeken naar voor hem relevant nieuws.

De redactie van Belastingdienst actueel is belegd bij team Bedrijfsjournalistiek van Belastingdienst CKC, werkt nauw samen met team Tekstredactie van B/CKC, met name op het gebied van de huidige actueel- en damageberichtgeving.

U vindt Belastingdienst actueel voor ondernemers en voor Belastingdienst voor belastingconsulenten hieronder.

Meer informatie


* Belastingdienst actueel voor ondernemers
* Belastingdienst voor belastingconsulenten


* Laatst aangepast: 06-09-2007