ISO-certificering VDO verlengd

06/09/2007 16:14



Hogeschool van Arnhem en Nijmegen



Nijmegen, augustus 2007 - VDO Opleidings- en adviescentrum heeft uit handen van TNO Certification B.V. het ISO 9001:2000 certificaat ontvangen. Daarmee is het in juni 2004 verkregen ISO-certificaat verlengd.

De verlenging is toegekend na uitgebreid onderzoek van het kwaliteitssysteem van VDO. Zowel de post-hbo opleidingen en cursussen open inschrijving evenals de maatwerk-opleidingen, consultancy en de individuele en teambegeleiding voldoen aan de ISO-kwaliteitseisen. VDO is nu in afwachting van eveneens een verlenging van het Investors in People-keurmerk (IIP). Dit keurmerk waarborgt een systematische, coherente en effectieve realisatie van opleidings- en ontwikkelingsactiviteiten van medewerkers in relatie tot strategie en doelstellingen van de organisatie.

Op basis van klanttevredenheidsonderzoeken zijn de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van de opleidingen op maat en open bedrijfsopleidingen eveneens erkend door het keuringsinstituut CEDEO. Vrijwel iedere opleiding/cursus is daarnaast nog afzonderlijk erkend door instituten zoals het LO'VO, de Stichting Post HBO, de NVAO. VDO is aangesloten bij de Vetron, de branchevereniging van Trainings- en Opleidingsbureaus in Nederland.





http://www.expertisecentra.han.nl/kc/vdo/