Gemeente Eijsden


Dankbetuiging voor geslaagd jumileumweekeinde

Het laatste weekend van augustus, zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2007, heeft in het teken gestaan van het 25-jarig bestaan van de gemeente Eijsden. De projectgroep met als voorzitter wethouder Gerry Jacobs, heeft voor deze speciale gebeurtenis een fietsroute, genaamd Jubileum Fietsparcours 25 jaar Eijsden uitgezet. Dit parcours loopt door alle kernen van Eijsden met als motto 'muziek, cultuur natuur en culinair'.

Voor elk wat wils

De goede weersomstandigheden, de spontaniteit en medewerking van een groot aantal ondernemers en vrijwilligers hebben bijgedragen aan het succes van het jubileumweekend.

Ook de ouderen onder ons hebben kunnen genieten van het fiets- en wandelparcours. Zij hebben gebruik kunnen maken van de "dorpstrammetjes".

Aan de kinderen van alle basisscholen is een kleurplaat uitgereikt. Velen van hen hebben deze plaat mooi ingekleurd en zullen door een vakjury worden beoordeeld. Op een later tijdstip maken we de prijswinnaars bekend . Daarna zullen wij hen, samen met hun ouders, in het gemeentehuis ontvangen om de prijzen in ontvangst te nemen.

Heel veel dank!

Ook willen wij graag een woord van dank uitspreken aan Radio Zuid FM en TV Eijsden. Radio Zuid FM voor de verzorging van rechtstreekse uitzendingen vanuit het gemeentehuis en interviews op locatie. TV Eijsden voor de opnames gemaakt gedurende beide dagen op de fiets en op tal van locaties in de hele gemeente.

Onze dank gaat uit naar alle medewerkers - velen op vrijwillige basis - voor hun inzet en geweldige inbreng. Op de vele locaties met gezellige en boeiende activiteiten hebben zij hun steentje bijgedragen aan het succes van dit jubileumweekend en de beleving van het Jubileum Fietsparcours waarmee Eijsden weer op een zeer bijzondere wijze op de kaart is gezet.

Tot slot willen wij natuurlijk ook alle deelnemers, inwoners van Eijsden of bezoekers aan dit jubileumweekend hartelijk bedanken voor het enthousiasme. Mede daardoor mogen we terugkijken op een sfeervol feestweekend.

Burgemeester Manon Pelzer

Wethouder Gerry Jacobs