Gemeente Strijen


Bekendmakingen week 36

(06-09-2007) Bekendmakingen
Burgemeester en wethouders van Strijen maken het volgende bekend:

Aanvraag om lichte bouwvergunning ontvangen van:
- De heer A. Dam voor het plaatsen van een tuinscherm op het perceel Groene Zoom 3 te Strijen (ontvangen 31 augustus 2007).

Aanvraag om reguliere bouwvergunning ontvangen van:
- Winkelman-Holding B.V. voor het wijzigen van de gevel en het gedeeltelijk wijzigen van de kantoren op het perceel Nijverheidstraat 4 te Strijen (ontvangen 30 augustus 2007).

Aanvraag om monumentenvergunning ontvangen van:
- De heer J. Appeldoorn voor het renoveren van een woning op het perceel Keizersdijk 133 te Strijen (ontvangen 24 augustus 2007).

Met vragen over het gebruik van eventuele rechtsmiddelen (bezwaren e.d.) tegen de verzoeken om bovengenoemde aanvragen kunt u zich wenden tot het bureau Bestuursondersteuning in het gemeentehuis.

Algemene Wet Bestuursrecht
Burgemeester en wethouders van Strijen maken de volgende besluiten bekend:

Lichte bouwvergunning verleend aan:

- De heer W.J.L.M. van Tilborg voor het vergroten van de woning middels een aanbouw op het perceel Prins Clausstraat 18 te Strijen (verzonden 6 september 2007).

Monumentenvergunning verleend aan:

- R. Dorst/M. Cats voor het renoveren van de gevel aan de voorzijde op het perceel Kerkstraat 17 te Strijen (verzonden 6 september 2007).

Tegen bovenstaande besluiten kunnen belanghebbenden binnen 6 weken nadat de vergunning is verzonden naar de aanvrager (of, wanneer er geen aanvrager is, na deze publicatie) een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit genomen heeft. In het bezwaarschrift moet staan waarom u het niet eens bent met het besluit. Aan het indienen van een bezwaarschrift zijn geen kosten verbonden. De behandeling van een bezwaarschrift mag volgens de wet maximaal 14 weken in beslag nemen. Het besluit treedt direct in werking, ook al wordt er bezwaar gemaakt. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Dordrecht een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Een voorlopige voorziening kan alleen worden gevraagd als er ook bezwaar is gemaakt. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden (griffierechten). Voor vragen over uw bezwaar- en beroepsmogelijkheden kunt u contact opnemen met het bureau Bestuursondersteuning.