Travelex voltooid acquisitie van Ruesch International

06/09/2007 16:53



PR Newswire



LONDEN, September 6 /PRNewswire/ -- Travelex, 's wereld belangrijkste globale betalingsspecialist voor bedrijven, heeft vandaag de voltooiing van zijn acquisitie van Ruesch International, een voorkeursleverancier van business-to-business betalingsoplossingen, voor $ 440 miljoen aangekondigd.

De acquisitie hangt samen met Travelex's internationale groeistrategie en de gecombineerde bedrijven zullen jaarlijks meer dan $ 37 miljard betalingen verwerken aan meer dan één miljoen begunstigden.

Peter Burridge, Directeur van de nieuw samengevoegde bedrijven becommentarieert: "De acquisitie van Ruesch International zal de positie van Travelex als 's werelds belangrijkste globale betalingsspecialist versterken en zal ons helpen aan de groeiende vraag van klanten tegemoet te komen door een bredere keus en efficiëntere diensten aan te bieden. Wij zullen toegesneden betalingenoplossingen en bedrijfsspecifieke producten en diensten aan klanten wereldwijd aanbieden, door ons uitgebreide wereldwijde bereik en het gebruiken van onze technologieplatforms van wereldklasse." Derek Gilmour, tel: +44-(0)207-4402362, mob: +44-(0)7971-970699