Ingezonden persbericht


'Koffiehuis De Ooievaar' van 7 september 2007 tot en met 14 maart 2008 Twee tegenpolen doen het samen: Fred Delfgaauw en Sjaak Bral

Theatermaker Fred Delfgaauw en Cabaretier Sjaak Bral staan voor het eerst samen in het theater. Beide heren treden normaal gesproken solo op maar kijken uit naar deze nieuwe samenwerking. Haagse tegenpolen: Sjaak die confronteert en zijn publiek laat lachen tegenover Fred die zijn publiek ontroert en tot de verbeelding spreekt.

Fred Delfgaauw
Meester-verteller Fred Delfgaauw maakt al 25 jaar schitterende voorstellingen en is winnaar van de NRC Toneelpublieksprijs 2005. De wijze waarop Delfgaauw zijn wereld vormgeeft is magisch en indrukwekkend. " Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje" Herman van Veen

Sjaak Bral
Cabaretier Sjaak Bral 'banjert vrolijk door de porseleinkast van de kleinkunst' (Het Parool). Zijn publiek verlaat de zaal buiten adem van het lachen.

Al eerder leverden zij bijdragen aan elkaars voorstellingen. Deze samenwerking van de lach en de traan smaakte naar meer. Het resultaat: lachen mét diepgang.

Het verhaal
Twee kermisbroers waarvan de vader net is overleden. Maar in diens koffiehuis ligt de erfenis ook verborgen. Ergens. Maar waar? En wat is het?
Niets is wat het lijkt in Koffiehuis De Ooievaar. Heden, verleden en toekomst raken verstrikt. Zo ontstaat een magisch-realistische voorstelling waarbij beide heren voortdurend in elkaars vaarwater zitten. Een verhaal dat verteld moet worden.

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal: SOLD OUT!, Bertine Müller tel. 020 - 4480931 / 06 - 14380117, email bertine@soldoutmarketing.nl. Of kijk op www.delfgaauw.nl of www.sjaakbral.nl voor informatie en de speellijst.