Ingezonden persbericht


Nieuwe directie en campagneplatform voor Radio 538

Hilversum 5 september 2007- Radio 538 komt deze week met een nieuw campagneplatform. De campagne wordt de komende periode verspreid op onder meer outdoor, via internet, online games, in free publicity en op bijna alle tv-zenders. Basis van het platform vormt de nieuwe tweekoppige directie van het station. Zij zijn het geweten en de verpersoonlijking van het station en zorgen ervoor dat het station zijn jonge, scherpe en vernieuwende karakter blijft waarmaken. Dit directieteam is dan ook wat eigenzinniger dan we gewend zijn van een directie; het zijn de twee ballen die al jaren prominent figureren als het 538-logo.

De kick-off van de campagne bestaat uit drie tv-spots waarin de ballen te zien zijn in verschillende situaties. Vanaf 11 september start een grootse outdoor-campagne met 300 billboards. De tv-spot zal te zien zijn op RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica, TMF en MTV. Reclamebureau S-W-H is verantwoordelijk voor de totstandkoming van de campagne.

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538 voelt zich niet bedreigd door de uitbreiding van zijn directie: "Deze mannen vervulden al jarenlang een essentiële rol op de achtergrond. Ik denk juist dat we met de kwaliteiten die zij meebrengen een nog steviger basis vormen voor de verdere uitbouw van ons nummer 1 station. Door hen centraal te stellen in de campagne hebben we onbeperkte mogelijkheden in alle middelen om de autoriteit en het karakter van het station op onze eigen manier te vertolken en op een verrassende manier op te duiken waar het relevant is.'

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, FM-eXtra, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.



Ingezonden persbericht