Ingezonden persbericht


Persbericht

Ronald Baars nieuwe Country Manager Checkpoint Meto Benelux

Nieuwegein, 7 september 2007 Checkpoint Meto Benelux, innovatief en toonaangevend leverancier en tevens marktleider in systemen en producten voor artikelbeveiliging, productidentificatie (RFID) en verkooppromotie in de retail en high supply chain, heeft Ronald Baars benoemd tot nieuwe Country Manager. Ronald Baars is 15 jaar werkzaam bij Checkpoint Meto in uiteenlopende functies, waaronder Commercieel Directeur Benelux en Business Manager Europe EM & RF technology. Met ingang van 1 september is Ronald Baars in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verdere versteviging van de marktpositie van Checkpoint Meto in de Benelux.

Ronald Baars is de opvolger van Erik Cardinaal, die bij Checkpoint verantwoordelijk wordt voor Human Resources Europe gevestigd in Madrid.

Ronald Baars is verheugd over zijn aanstelling als Country Manager Checkpoint Meto Benelux:

Ik geloof sterk in de persoonlijke ontwikkeling en capaciteit van mensen. Ik weet uit ervaring dat als je mensen meer bevoegdheden en verantwoordelijkheden geeft, mensen vaak tot meer in staat zijn & Mijn rol als manager van de Benelux zie ik met ontzettend veel enthousiasme tegemoet, waarbij service naar onze klanten hoog in het vaandel zal staan.

Checkpoint Meto Benelux BV, Coltbaan 21, 3439 NG NIEUWEGEIN

Telefoon: 030 - 609 41 11 - fax: 030 - 609 41 00

Over Checkpoint Systems, Inc.

Checkpoint Systems Inc. is wereldleider in productidentificatie en oplossingen voor dervingsreductie voor de retail en zijn supply chain. Alle oplossingen en diensten die Checkpoint zijn klanten levert zijn er op gericht om hun omzet en winst te verhogen. Checkpoint is beursgenoteerd op de NYSE, doet in alle delen van de wereld zaken en heeft wereldwijd meer dan 3.200 medewerkers. Het is gespecialiseerd in zowel RF-technologie (radiofrequentie) als EM-technologie (elektro magnetisch). Het productportfolio bestaat o.m. uit: systemen voor digitale RF en/of EM (elektronische artikelbeveiliging) en RFID (Radio Frequente Identificatie), RF-bronbeveiliging en etikettering. Het aanbod wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van 26 servicebureaus. Website: www.checkpointeurope.com