Gemeente Hengelo

Baanbrekerprijs tour

Op vrijdagmiddag 7 september is de Baanbrekerkaravaan op het Berfloplein in Hengelo aanwezig om aandacht te vragen voor deze landelijke ideeënwedstrijd. Met een opvallende promotiebus trekken ze de wijk in.

De Baanbrekerprijs daagt werkzoekenden uit om met ideeën te komen. Ideeën waar de buurt beter van wordt en die de eigen kansen op werk vergroten. Winnaars worden intensief begeleid bij het uitwerken van hun goede plan.

Bus op Berfloplein

De bus staat op 7 september op het Berfloplein geparkeerd van 13.00 uur tot 17.00 uur. Om 15.00 uur wordt een speciale Dragons Den gespeeld. Bewoners van Hengelo die tot de doelgroep behoren mogen dan een idee live presenteren in twee minuten. Overtuigen ze de jury, met daarin onder meer wethouder Bert Otten, dan krijgen ze direct 100 euro om hun idee verder uit te werken en in te dienen voor de prijs. Opgeven voor deze Dragons Den kan via info@baanbrekeprijs.nl. Inzenden van plannen voor de landelijke wedstrijd kan via www.baanbrekerprijs.nl tot 15 oktober 2007. Op deze website vindt u ook meer informatie over de baanbrekerprijs.