Rijkswaterstaat

Persbericht

Nummer
58 BHID
Datum
3 september 2007

Weekendafsluiting A12 Utrechtsebaan Den Haag

Rijkswaterstaat voert in het weekend van 7 september werkzaamheden uit aan de Utrechtsebaan (A12) in Den Haag. Van vrijdag 7 september 21.00 uur tot en met maandag 10 september 05.00 uur is de A12 vanaf de Zuid-Hollandlaan (N44) tot aan het Prins Clausplein voor alle verkeer afgesloten. Er wordt op de rijbaan richting Utrecht extra stil asfalt (tweelaags ZOAB) aangebracht om de geluidsoverlast voor omwonenden te verminderen. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met extra reistijd.

Omleidingsroutes
Verkeer vanuit Den Haag West en Noord en Scheveningen rijdt via het Hubertusviaduct, de Waalsdorperweg, Landscheidingsweg, Zijdeweg, de N14 en de A4.

Verkeer vanuit Den Haag Centrum rijdt via de Koningskade, Mercuriusweg en Rijswijkseweg.

Verkeer vanuit Den Haag West en Zuid rijdt via de Johan de Witlaan, President Kennedylaan, Segbroeklaan, Sportlaan, Machiel Vrijenhoeklaan, Kijkduinsestraat, Ockenburgstraat, Lozerlaan, de N211 en de A4.

Al het verkeer volgt omleidingsroute U.

Openbaar vervoer
Rijkswaterstaat biedt openbaar vervoer aan in de vorm van het vanAnaarBeter-treinkaartje. Met dit kaartje is het mogelijk om tijdens de werkzaamheden voordelig te reizen tussen Gouda en Den Haag (en tussenliggende stations) in beide richtingen en tussen Rotterdam en Den Haag (en tussenliggende stations) in beide richtingen. Het kaartje is geldig op zaterdag 8 en zondag 9 september. Het kaartje is voor E 2,- (retour 2e klas) te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop "Acties/Evenementen". Vergeet niet het kaartje te stempelen in een van de gele stempelautomaten. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij het NS-servicepunt.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden krijgt men via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 of kijk op www.vananaarbeter.nl