Tweede Nederlandse leverancier van digitale televisie die voor OpenTV kiest

07/09/2007 14:56



PR Newswire



SAN FRANCISCO, September 7 /PRNewswire/ --

- Canaldigitaal Nederland zet OpenTV Core2(TM) en OpenTV PVR2(TM) in voor HD en HD-PVR

OpenTV Corp. (Nasdaq GM: OPTV), een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het leveren van geavanceerde digitale televisie en crossplatform interactieve diensten maakte vandaag bekend dat Canaldigitaal Nederland heeft gekozen voor OpenTV Core2 en OpenTV PVR2 voor de aansturing van zijn HD en HD-PVR aanbiedingen.

Canaldigitaal Nederland is de enige aanbieder van DTH-diensten in Nederland en het noorden van België met meer dan 700.000 abonnees tot op heden, een aantal dat jaarlijks met 100.000 toeneemt.

"Deze inzet is nog een aanwijzing van de kracht van OpenTV's dienstenaanbod voor HD en HD-PVR", zei Michael Ivanchenko, SVP Sales, OpenTV. "De beslissing van Canaldigitaal, samen met ons recente succes bij Casema en onze lange betrekking met UPC, positioneert OpenTV als de feitelijke standaard voor digitale tv-oplossingen in Nederland".

Over OpenTV
OpenTV is één van de meest toonaangevende leveranciers van oplossingen voor het leveren van geavanceerde digitale televisie en crossplatform interactieve diensten ter wereld. De software van het bedrijf is al geïntegreerd in meer dan 92 miljoen digitale set-top boxes en televisies over de hele wereld. De software ondersteunt programmagidsen, video-on-demand, personal video recording, enhanced television, interactief winkelen, interactieve en adresseerbare reclame, games en een groot assortiment toepassingen voor consumentenzorg en communicatie. Voor meer informatie, kijk op http://www.opentv.com.

Waarschuwing met betrekking tot op de toekomst gerichte informatie De bovenstaande informatie bevat bepaalde "op de toekomst gerichte verklaringen", onder de United States Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze verklaringen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management en zijn onderhevig aan onzekerheden en veranderingen van de omstandigheden. Feitelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van deze verwachtingen ten gevolge van veranderingen van politieke, economische, zakelijke, concurrentie, markt en wettelijke factoren. In het bijzonder factoren die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor een verandering van onze feitelijke resultaten omvatten risico's gerelateerd aan: marktacceptatie van interactieve televisiediensten en applicaties zoals die van ons; vertragingen in de ontwikkeling of introductie van nieuwe toepassingen en versies van onze diensten; technische moeilijkheden met netwerken of besturingssystemen; ons vermogen om onze hulpbronnen effectief te beheren; technologische veranderingen die van invloed zijn op de televisie-industrie; en bescherming van onze eigendomsinformatie. Deze en andere risico's worden uitgebreid beschreven in onze periodieke rapporten en registratieverklaringen die zijn gedeponeerd bij de Securities and Exchange Comission en online aangevraagd kunnen worden via de website van de Commissie
(http://www.sec.gov). Lezers zouden, om een beter beeld van onze onderneming te krijgen, de informatie in dit persbericht samen met andere publiekelijk verkrijgbare informatie over ons bedrijf moeten inzien. Wij verwerpen iedere intentie of verplichting om op de toekomst gerichte verklaringen op te waarderen of te reviseren als resultaat van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Website: http://www.opentv.com

Lisa Ruiz Rogers, +1-323-866-6059, lisa.rogers@mslpr.com, of Justin Hayward, +44-(0)-20-7878-32919, justin.hayward@mslpr.co.uk , beiden van Manning Selvage & Lee, voor OpenTV Corp.