Warner Bros. Interactive Entertainment stelt Project Origin voor

07/09/2007 16:09



PR Newswire



BURBANK, Californië, September 7 /PRNewswire/ --

- Fans hebben het vervolg benoemd voor het hit spel F.E.A.R. van Monolith

Warner Bros. Interactive Entertainment zal het Project Origin op de markt brengen, het vervolg van de videogame op het hit spel F.E.A.R. ontwikkeld door Monolith Productions voor het Xbox 360(TM) videospel en het amusementssysteem van Microsoft(R), PLAYSTATION(R)3-systeem en Spelen voor Windows(R). De naam werd gekozen door de fans gezien zij voorstellen indienden en daarna stemden voor het winnende voorstel.

"Project Origin is de naam waar we achter kunnen staan omdat die werd gekozen door de speelgemeenschap en dit spel markeert een nieuw begin voor de franchise," zegt Samantha Ryan, Adjunct-Directeur, Productie en Ontwikkeling, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Met de consoles en de PC zijn we toegewijd om een nieuwe speldynamiek toe te voegen aan het universum en te bouwen op wat de spelers bewonderden in het originele spel."

"Ons team genoot er zichtbaar van om de fans het benoemingsproces te laten aanvoeren en we zijn geprikkeld om uit te breiden, vanaf het werk dat we begonnen met het originele spel en om Project Origin te vestigen als een allerbelangrijkste spelfranchise krachtens zijn eigen recht," meent Troy Skinner, Producer van Monolith Productions.

Het vervolg zal de originele, supernatuurlijke suspens van het spelverhaal verder zetten met een spanning die tot op het ruggenmerg gaat, met een escalerende paranormale crisis die een belangrijke Amerikaanse stad bedreigt. In het centrum van de catastrofe bevindt zich de mysterieuze Alma wiens woede tegen degenen die haar onrecht aandeden een keten van gebeurtenissen teweegbrengt die spiraalsgewijs volledig uit controle raken. Ze heeft nu de volledige heerschappij en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.

Over Monolith Productions

Monolith Productions, een bedrijf van Warner Bros. Entertainment Company is één van de grootste studio's in Noor-Amerika die spelletjes ontwikkelt. De afgelopen 11 jaar is heeft Monolith enorm veel bijval gekregen, via de nadruk die het legt op de levering van kwaliteitsproducten zoals Condemned: Criminal Origins, F.E.A.R., de franchise No One Lives Forever en Tron 2.0. Monolith heeft momenteel verschillende projecten in ontwikkeling, inclusief het vervolg op F.E.A.R.

Over Warner Bros. Interactive Entertainment

Warner Bros. Interactive Entertainment, een divisie van de groep Warner Bros. Home Entertainment Group is een vooraanstaande uitgeverij, uitgever van licenties en ontwikkelaar van amusementsinhoud voor de interactieve ruimte over alle huidige en toekomstige platformen, inclusief console, draagbare en PC-gebaseerde spelen. Het maximum halen uit de distributie, marketing en verkoopinfrastructuur binnen Warner Home Video. WBIE is een vooraanstaande, wereldbekende uitgeverij voor interne speltitels, zowel als voor die van derden.

(c) 2007 Monolith Productions, Inc. F.E.A.R. is een handelsmerk van Vivendi Games, Inc. dat alleen wordt gebruikt om het product te identificeren. Uit het gebruik van dat handelsmerk mogen geen auspiciën of endossement door Vivendi Games, Inc. worden afgeleid. "PlayStation", "PLAYSTATION" en "PS" familielogo zijn gedeponeerde merken van Sony Computer Entertainment Inc. Microsoft, Xbox, Xbox 360 en de Xbox logo's zijn handelsmerken van de groep bedrijven die eigendom zijn van Microsoft. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

WB SHIELD: (TM) & (c) Warner Bros. Entertainment Inc.

(s07)

Contact:

Remi Sklar
PR Directeur
Warner Bros. Interactive Entertainment

+1-818-977-3023
remi.sklar@warnerbros.com

Sarita Churchill
PR Manager
WB Games

+1-425-216-3202
sarita.churchill@wbgames.com
Contact: Remi Sklar, PR Directeur, Warner Bros. Interactive Entertainment, +1-818-977-3023, remi.sklar@warnerbros.com; Sarita Churchill, PR Manager, WB Games, +1-425-216-3202, sarita.churchill@wbgames.com