Ingezonden persbericht


Thomas Berge zingt song voor Disney's High School Musical 2

De zangtalenten Thomas Berge en Tess (Winnares Junior Songfestival 2005) gaan samenwerken. Het stel zal voor High School Musical 2 het nummer 'You Are The Music In Me' vertolken in het Nederlands, getiteld 'De Stem Van Mijn Hart'. Deze zal op de soundtrack van de film verschijnen en werd geproduceerd door het bekende producersduo Fluitsma & van Thijn.

'Ik ben supertrots dat ik aan zoiets groots mee mocht werken, aldus Thomas. 'Ik vind het nummer geweldig en Tess is een leuke meid met een hele mooie stem, we hebben veel plezier beleefd tijdens de opnamen van het nummer en de videoclip'.

High School Musical 2 is een vervolg op de Emmy Award winnende Disney Channel Original Movie, High School Musical. Op 17 augustus 2007 werd de film voor het eerst door Disney Channel uitgezonden op de Amerikaanse televisie. 17,24 miljoen Amerikanen stemden af op de uitzending, een record voor een Disney Channel Original Movie.

Het was daarmee tevens de best bekeken televisiefilm ooit. Tot nu toe is de film genomineerd voor de Teen Choice Award voor Beste Televisiefilm.

'Thomas is een ongelooflijk sympathieke jongen met een prachtig stemgeluid', aldus Carlijn Verduin (Creative manager Disney Character Voices International). 'Tijdens onze zoektocht stond hij al heel snel bovenaan mijn lijstje en zowel Jetix als EMI zijn ook zeer enthousiast.

Thomas Berge Management
Euregioweg 241
7532 SM Enschede
T: (053) 4 61 71 07
F: (053) 4 61 71 08
nancy@studio1.nl


---- --