Westland Kaasspecialiteiten kiest voor CRM pakket van update software


AMSTERDAM, 20070907 -- Westland Kaasspecialiteiten een A-merkenleverancier gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en marketing van kaasmerken als Maaslander en Old Amsterdam, heeft voor de CRM oplossing van update software gekozen.

Het CRM project bij Westland Kaasspecialiteiten
Onlangs is de CRM oplossing van Westland Kaasspecialiteiten na een soepel verlopen implementatie met ondersteuning van Chainresult live gegaan. "De CRM oplossing van update software, geeft een goede ondersteuning aan onze verkoopprocessen en borging van relatiegegevens. Nu de implementatie voor onze relatiegegevens in Nederland is afgerond, starten we met de verdere implementatie van relatiegegevens in de overige verkooplanden en het gebruik van de applicatie door andere afdelingen binnen onze organisatie" aldus Arjan Westland manager ICT van Westland Kaasspecialiteiten. Er is gekozen voor update software als CRM leverancier, omdat deze gebruik maakt van een technologie waarbij niet alleen de schermen maar ook alle processen geheel door middel van parametriseren, en dus zonder programmeren, op de specifieke behoeften van Westland Kaasspecialiteiten kunnen worden aangepast. Dit biedt Westland Kaasspecialiteiten de laagst mogelijke TCO (Total Cost of Ownership) en maximale flexibiliteit.

Over Westland Kaasspecialiteiten
Westland Kaasspecialiteiten is een 100% dochter van de Westland Kaas Groep. Dit is een internationale leverancier van merkkaas en blanco kaas. De voornaamste merken zijn, Maaslander(www.maaslander.nl), Westlite (www.westlite.de) en Old Amsterdam (www.oldamsterdam.nl). De belangrijkste afzetmarkten voor de merken zijn; Nederland, Duitsland, België, Spanje en Italië. De blanco kaas wordt wereldwijd afgezet. De ondernemning is opgericht in 1936 als kaashandel en in 1978 is begonnen met de merkenstrategie. Westland Kaas Groep is een 100% familieondernemning. Bij Westland Kaasspecialiteiten zijn Marketing en Commercie de belangrijkste aktiviteiten van de ondernemning.Innovatie is een belangrijke drijfveer voor vernieuwingen in het kaasschap.

Over update software
update Software is Europa's toonaangevende leverancier van Customer Relationship Management oplossingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen met workflows. De applicatie is volledig configureerbaar zonder te programmeren en is leverbaar in onder andere een web, client server en PDA versie in 21 talen. update CRM wordt in Europa door ruim 1450 klanten en meer dan 150.000 users gebruikt. In de Benelux zijn, naast Westland Kaasspecialiteiten, onder andere 3M, Pernod Ricard, Jones Lang LaSalle en BAM klanten van update. Voor meer informatie zie www.update.com.



Amsterdam, 21 augustus 2007





update software