Wereldcolumns.nl zoekt contact met 'Het Gesprek'


DONGEN, 20070907 -- Hoewel de pers er weinig aandacht voor over had is de nieuwste Nederlands/Vlaamse opinie-website op 1 september 2007 on-line gegaan. "Na een week is het bezoekersaantal hoopgevend", zegt initiatiefnemer Piet Eelants die de site budgetneutraal wil exploiteren. Er is intussen contact gezocht met 'Het Gesprek' de nieuwe praat- en interviewzender van onder andere Ruud Hendriks .

"Een samenwerking met `Het Gesprek' is een unieke kans om een écht brede discussie te starten over belangrijke zaken die ook gewone mensen bezighoudt, om ze niet alleen het gevoel te geven dat wij sámen de maatschappij vormen waarin we leven maar er ook werkelijk invloed op kunnen over uitoefenen", aldus de initiatiefnemer.

Tientallen bekende en minder bekende columnisten hebben intussen een column geplaatst op de vier themablogs die wereldcolumns.nl nu al heeft. Anderen hebben toegezegd dit te gaan doen of hebben toestemming gegeven om bestaande columns over te mogen nemen op de site.In oktober hoopt wereldcolumns.nl uit te breiden met nog meer themablogs.

http://www.wereldcolumns.nl