De onzichtbare held

WEEK VAN DE SCHOONMAKER

De week van de schoonmaker is in het leven geroepen om het werk van de schoonmakers en glazenwassers van Nederland op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Zonder hen kan er niet gewerkt, geleerd, verzorgd en gereisd worden. Iets waar zelden bij stil wordt gestaan.

De onzichtbare held

'De onzichtbare held' is dit jaar het thema van 'De week van de schoonmaker', die plaatsvindt van 7 tot en met 14 september. Om de schoonmakers en glazenwassers in de spotlights te zetten wordt de verkiezing van 'De onzichtbare held georganiseerd. Iedere schoonmaker of glazenwasser die trots is op zijn of haar vak en dit wil laten zien, kan zich opgeven voor de titelstrijd. Aan het einde van De week van de schoonmaker worden zes Onzichtbare helden gekozen en op een bijzondere manier gehuldigd. Zij vertegenwoordigen alle 'Onzichtbare helden' werkzaam in de branche en krijgen hiervoor naast de eervolle titel ook een leuke geldprijs.

De week van de schoonmaker is een initiatief van CNV, FNV en OSB.
Voor meer informatie over de campagne De schoonmaker maakt het mogelijk, klik hier.

http://www.deschoonmakermaakthetmogelijk.nl/

Ingezonden persbericht

Stel je nu kandidaat voor de verkiezing van het jaar!

Schoonmakers opgelet! Tijdens de Week van de Schoonmaker wordt hij of zij gekozen: de onzichtbare held. Ben jij trots op je vak en wil je dat uitstralen? Stel jezelf dan nu kandidaat voor de titel via www.deonzichtbareheld.nl. Vul je gegevens in en motiveer waarom juist jij dit predicaat verdient. Door je in te schrijven maak je kans op één van de zes prijzen van ¤ 250,00!

Voor werkgevers
Bent u van mening dat één van uw medewerkers de titel in de wacht moet slepen? Vestig dan de aandacht op de verkiezing van de onzichtbare held, door het promotiemateriaal te downloaden van http://www.deonzichtbareheld.nl en duidelijk zichtbaar op te hangen of uit te delen.

Week van de Schoonmaker?
De Week van de Schoonmaker is in het leven geroepen om het werk van de schoonmakers en glazenwassers van Nederland op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Zonder deze 'helden' zijn wij niet in staat te werken, leren, verzorgen, reizen en nog veel meer. Iets waar we zelden bij stilstaan. Met het thema 'De onzichtbare held' brengen we hier verandering in. En zo zetten we deze onzichtbare, onmisbare beroepsgroep op een bijzonder manier in de spotlight.

De week van de schoonmaker is een initiatief van CNV, FNV en OSB.