RET

Wereldhavendagen 2007

Donderdag 23 augustus

In het weekend van 7, 8 en 9 september vinden de 30-ste wereldhavendagen plaats. Reden voor een grootse aanpak. Het programma is feestelijker dan ooit, ook omdat het Havenbedrijf Rotterdam haar 75-jarig jubileum viert. Daarnaast zijn er nog 3 evenementen: de Wereld van Witte de With, het Havenfestival en op zondag de Rotterdam Road Races.

Door alle drukte is de binnenstad moeilijk bereikbaar met de auto. Wij adviseren u dan ook om de auto gratis bij een van de P+R terreinen aan de rand van de stad te parkeren en verder te reizen met de metro. Of profiteer van het handige alles-in-één kaartje van NS, RET en Wereldhavendagen: een treinretour van elk station in Nederland naar Rotterdam CS, samen met een metroretour en reis met de Pendelboot voor maar EUR15,00!

In verband met op- en afbouwwerkzaamheden en de diverse evenementen wordt een aantal bus- en tramlijnen omgeleid: tram 8, 20, 21, 23 en 25; bus 38, 48, B5, B7, B11 en B16. Begin september zullen de precieze omleidingroutes bekend zijn.

---