Jeugdige Rabo-klanten ontmoeten topsporters

14.05.2007 / 10:07 / Rubriek: Sport / Organisatie: Rabobank nederland

Rabobank nederland

Het Olympisch stadion in Amsterdam is zaterdag 8 september het decor voor de eerste Rabo FanDag. Klanten van 8 tot 15 jaar zijn welkom voor een meet & greet met Rabobanktopsporters: wielrenner Michael Boogerd, baanrenner Theo Bos, dressuur-amazone Imke Schellekens-Bartels en hockeyster Fatima Moreira de Melo.

Rabobank is de grootste sportsponsor van Nederland. De bank steunt hockey, paardrijden, wielrennen en is suplier van het NOC.NSF. Op de Rabo FanDag toont de Rabobank haar sponsoractiviteiten in volle omvang. Jeugdige Rabo-klanten worden in staat gesteld om kennis te maken met topsport en met de Nederlandse sporthelden. Naast het genoemde kwartet zijn er ook vele andere Rabo topsporters present. De jeugdige fans kunnen met hun helden praten, sporten, op de foto gaan of ze handige 'tips uit het vak' ontlokken. De dag begint om 13.30 uur en eindigt met een optreden van een 'bekende artiest' om 17.30 uur.

Iedereen die tussen 14 mei en 2 juli een Rabo Topkid Rekening of Rabo Jongeren Rekening opent -en tussen 8 en 15 jaar is- kan maximaal vier gratis kaarten voor de Rabo FanDag winnen. Zo kunnen familie en vrienden ook mee. Daarnaast krijgt iedereen bij het afsluiten van zo'n rekening onder het motto 'altijd prijs' een Rabo Sport(school)agenda. Zowel nieuwe als huidige klanten kunnen zich inschrijven via de speciale actiepagina die vanaf 14 mei op rabobank.nl/fandag staat.
De Rabo FanDag krijgt ook een eigen site die samen met de jeugdige klanten wordt ingevuld. Als een soort 'opwarmer' tussen het einde van de actieperiode en de grote dag zelf. Het wordt een interactieve site, waar de jongeren onder andere meer kunnen lezen over de Rabo FanDag, chatten met hun favoriete sportheld, met quizjes punten voor leuke sportgadgets kunnen verdienen en filmpjes kunnen bekijken en uploaden. Creatieve kinderen met schrijftalent zijn ook van harte welkom op de site, vanaf 14 mei kunnen zij zich via de eerder genoemde actiepagina opgeven.