Gemeente Schagen

Inschrijving Westfriese Fietstocht Aangepast Sporten 2007 vanaf heden gestart

In 2005 organiseerden de drie Westfriese Tourclubs (Tourclub Wognum, Westfriese Tourclub en Toerclub Grootebroek) in samenwerking met het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten een fietstocht voor mensen met een beperking. Uiteindelijk hadden bijna 50 deelnemers de tocht met veel plezier en enthousiasme afgelegd. In 2006 was het aantal deelnemers gegroeid. Vandaar dat de tocht ook voor 2007 weer gewoon op de planning staat; op zaterdag 8 september aanstaande

Route
Er zal in twee groepen twee verschillende routes gereden worden. Of dit nu op de fiets, tandem, ligfiets of handbike is, het maakt allemaal niet. Vrijwilligers van de tourclubs en medewerkers van het Rode Kruis zorgen voor de noodzakelijke begeleiding. Ook voor deze editie zijn weer nieuwe routes uitgezet.

NTFU en Rabobank Hoorn en Omstreken sponsor
Dankzij de financiele ondersteuning van Rabobank Hoorn en Omstreken kunnen de deelnemers tevens gratis gebruik maken van de fietsen en tandems die de organisatie ter beschikking stelt. GeĂŻnteresseerden kunnen deze tot uiterlijk 17 augustus aanstaande reserveren! Net als voorgaande jaren zorgt de NTFU voor een sluitende begroting van het evenement.

Meer informatie
Wilt u meer weten, tandem/fiets reserveren of inschrijven? Neem dan contact op met de regiomedewerker aangepast sporten, tel: 0229-259455 of e-mail: jkoopmans@sportservicenoordholland.nl. U kunt ook terecht op www.sportservicenoordholland.nl.

fietstocht aangepast sporten