Bonnefanten Museum Maastricht

10 juli 2007

Het rad van Céramique zorgt voor prijzen en spektakel tijdens Het Parcours

Op 8 en 9 september vindt Het Parcours' plaats, de jaarlijkse start van het nieuwe culturele seizoen. Cultuur op Céramique' (Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Derlon Theater/Het Vervolg en het Nederlands Architectuurinstituut Maastricht) organiseert een groot spektakel in de gezamenlijk stand op de infomarkt op Plein 1992. Het rad van Céramique wordt op zondag 9 september omgetoverd tot een echt rad van fortuin. Er wordt die dag gestrooid met culturele prijzen zoals vrijkaartjes voor voorstellingen, gratis
bibliotheekabonnementen, vrijkaartjes NAi met gratis consumptie, museumjaarkaarten en nog veel meer. En we doen er nog een schepje bovenop, want door het succes van vorig jaar herhalen we de stempelactie waarbij wederom een geweldige hoofdprijs te winnen valt: een reischeque van EUR 200,- ter beschikking gesteld door Globe Reisburo Siam (Plein 1992).

Verzamel vier stempels

Zondag 9 september zijn in de Cultuur op Céramique'-stand én het Bonnefantenmuseum, Centre Céramique, Derlon Theater/Het Vervolg en het NAi Maastricht speciale stempelkaarten verkrijgbaar. Door een ronde te maken langs deze vier instellingen kun je de stempels verzamelen. Waar die stempels te krijgen zijn en wat je er precies voor moet doen, wordt ter plekke duidelijk.

Reischeque van EUR 200,-

De stempelkaart moet zondag 9 september vóór 16.45 uur in de grote grabbelton bij de Cultuur op Céramique' stand gestopt worden. Met een volle kaart maak je kans op het winnen van een exclusieve reischeque van EUR 200,-' met dank aan Globe Reisburo Siam. De bekendmaking van de gelukkige winnaar is om 17.00 uur op het Singer/Songwriterpodium op Plein 1992.

Gratis entree

De instellingen zijn tijdens Het Parcours gratis te bezoeken. Behalve de gezamenlijke stempelactie en Het rad van Céramique organiseren de instellingen ook zelf activiteiten.

Kijk op websites van de instellingen voor meer informatie.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bonnefantenmuseum Maastricht: Mirjam Stam, 043-3290110 / pressoffice@bonnefanten.nl

Centre Céramique: Frédérique Stille, 043-3505639 / frederique.stille@sbm.nl

Het Vervolg/Derlon Theater: Ingrid Wissink, 043-3503047 / wissink@hetvervolg.nl

NAi Maastricht: Eefje Cleophas, 043-3503023 / e.cleophas@nai.nl