Nederlandse Tafeltennisbond


Inschrijven voor de NTTB-Beker 2007-2008 vanaf nu mogelijk

24-07-2007

De Uitnodigingen tot inschrijving zijn verstuurd.

Verenigingen, die met één of meer teams uitkomen in de ere-, 1^e, 2^e en 3^e divisie kunnen inschrijven om deel te nemen aan de strijd om de titel "Winnaar NTTB-Beker 2008".

In het weekend van 8 en 9 september vindt al de eerste ronde plaats. Dan komen bij voldoende deelname alleen verenigingen uit de 3^e divisie aan tafel. Er worden in de loop van het seizoen 4 ronden gespeeld. De finaleronde (Final four) is op zaterdag 14 juni 2008.

Het is een mooie gelegenheid voor de verenigingen uit de 3e divisie om vlak voor de start van de competitie deze wedstrijden te gebruiken als laatste testcase. De eerste 3 ronden worden in meerkampen gespeeld. De verenigingen kunnen bij de aanmelding hun speelzaal beschikbaar stellen, zodat de mogelijkheid bestaat dat een meerkamp bij hun eigen vereniging plaatsvindt. Het adres waar gespeeld wordt plus de indeling, worden per ronde aan de deelnemende verenigingen en via deze site bekend gemaakt.

Door het bondsbureau zijn de uitnodigingen naar de betrokken verenigingen verstuurd. De sluiting van de inschrijving is 15 augustus a.s.

De uitnodiging en het inschrijfformulier zijn ook te vinden via de agenda op deze website.

.