Ingezonden persbericht



Hilversum, 2 augustus 2007

Reizigers treffen elkaar in het weg met bnn-cafÉ

Ga je weg, ben je net terug of droom je ervan om op reis te gaan? Dan moet je zeker op zaterdag 8 september naar het Weg met BNN-Café komen. In het Utrechtse Tivoli zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur ervaren reizigers, reisorganisaties en Weg met BNN-presentatoren Sander de Heer, Nicolette Kluijver en Dennis Storm aanwezig. Waar je ook heen gaat: zij weten de beste spots en de meest handige tips & trucs.

Maar dat is nog niet alles. In het Weg met BNN-Café kun je leren salsadansen, een reisfotografie-, didgeridoo-, reis EHBO- of een percussieworkshop volgen en genieten van een knus kleedkamerconcert van Marike Jager. Marike trok de wereld over met haar gitaar en terug in Nederland laat ze ook hier haar muziek horen op de verschillende Nederlandse podia. Ook staan alle organisaties die je nodig hebt voor het maken van de mooiste reis in het Weg met BNN-Café: SIW, Kathmandu, Kilroy Travels, JoHo, Tunafish, Activity International, Australian Backpackers, Travel Active, Aroundtheglobe, Elvia Verzekeringen, Mambo Travel, Europeesche Verzekeringen en KLM Health Services. Alles dus voor een geslaagde wereldreis, citytrip of vakantie.

Wie kan het Weg met BNN-Café nu beter presenteren dan BNN-presentator Sander de Heer. Iedere maandag van 20.00 uur tot 21.00 uur is hij te horen in het reisprogramma Weg met BNN op Radio 1 en hij is natuurlijk op de hoogte van de beste reisbestemmingen van dit moment. Ook Nicolette Kluijver en Dennis Storm zijn aanwezig. Slangenbloed drinken, olifanten trainen, een Boeddhistische tattoo laten zetten en genieten van tropische stranden; zij vertellen in Tivoli over hun ervaringen tijdens de opnames van het televisieprogramma Weg met BNN in Zuid-Oost Azië.

Een ticket voor het Weg met BNN-Café kost 7,50 Euro. Van de entreeprijs gaat 3,50 Euro naar KlimaatNeutraal. Met dit bedrag compenseren zij de CO2-uitstoot van (vlieg)reizen door bomen aan te planten. Met 3,50 Euro compenseer je bijvoorbeeld de uitstoot van een retourtje Londen. Voor meer info en tickets zie wegmetbnn.bnn.nl.