Gemeente Schiedam


September

Groenoord Zomerfeest

05 september 2007

Groenoord staat op 8 september in het teken van muziek, sport en genieten tijdens het Groenoord Zomerfeest, dat van 11.00 tot 22.00 uur wordt gehouden. Actieve bewoners en diverse organisaties uit de wijk hebben de krachten gebundeld en verzorgen een vol programma.

Op het hoofdpodium aan de Laan van Boles kondigt Quintis Ristie overdag diverse optredens aan, waaronder dat van Sugar Lee Hooper, diverse shantykoren, een linedancegroep en een interculturele modeshow. In de avonduren biedt het hoofdpodium bands als Mafe & Jordan, Tony Wattimena, DJ Kid Kaio en Caribbean Punch.

Even verderop in het Oreliopark praat Jack Kerklaan alle doldwaze sportonderdelen van de Zeskamp aan elkaar, terwijl de teams hun krachten meten op de zeephelling, de hindernisbaan en het levend voetbalspel.

Kinderen kunnen uit hun dak gaan aan de Johan Wagenaarstraat met clown Ricky, Theater Femus, een kinderzeskamp, schminken, skelteren, blikgooien en nog veel meer.

Verder kun je op het Groenoord Zomerfeest genieten van heerlijk multicultureel eten, een braderie, een rommelmarkt, diverse ouderenactiviteiten en terrasjes om even op adem te komen. Kortmo, er zijn tal van leuke, mooie en gezellige activiteiten te beleven in Groenoord en alles is gratis toegankelijk voor zowel Schiedammers als bezoekers uit de regio.