Politie Zeeland


---


W-2842-2007. Man aangereden in Vlissingen
Zaterdag om 00.58 uur is in de Scheldestraat in Vlissingen een man aangereden door scooter.
De 29-jarige man afkomstig uit Eindhoven stak de Scheldestraat over en werd geraakt door een scooterrijder die vanuit de Glacisstraat rechtsaf de Scheldestraat inreed. De man hield een pijnlijk bovenbeen over aan de botsing. De bestuurder van de scooter, vermoedelijk een Puch Maxi, en zijn passagier zijn doorgereden.

W-2843-2007. Auto tegen lantaarnpaal in Arnemuiden
Vrijdag rond 18.00 uur is in de Doelweg in Arnemuiden een auto tegen een lantaarnpaal gebotst.
De 31-jarige bestuurder uit Arnemuiden verloor de controle over zijn auto en raakte in de berm. Hierna botste hij tegen een lantaarnpaal, een bermpaal en een schrikhek. De rechterzijkant van zijn auto is beschadigd en het rechterwiel is afgebroken.
De man is niet gewond.

W-2844-2007. Man aangehouden wegens openbare dronkenschap in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zaterdag om 00.15 uur een man aangehouden wegens openbare dronkenschap in de Walstraat in Vlissingen.
De 26-jarige man uit Vlissingen zorgde voor overlast in een horecagelegenheid in de Walstraat en is overgebracht naar Torentijd om zijn roes uit te slapen.

W-2845-2007. Graffiti in Middelburg en Vlissingen
In Middelburg is vrijdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur op de Loskade in Middelburg een touringbus met graffiti bespoten.
De bus stond daar geparkeerd.
Rond 20.30 uur kwam vrijdagavond bij de politie de melding binnen dat er door vier meisjes graffiti werd gespoten op de Lange Delft in Middelburg.
In Vlissingen is bij een gebouw aan de Bosweg in Vlissingen op de muren graffiti gespoten.

W-2846-2007. Rijbewijs ingevorderd in Koudekerke
Politie Zeeland heeft zaterdagochtend rond 03.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een snorfietser in de Middelburgsestraat in Koudekerke.
De 24-jarige snorfietser uit de gemeente Veere viel op doordat hij slingeren over de rijbaan reed in plaats van het fietspad.
Uit een ademanalyse bleek dat de 24-jarige ruim 4x de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.
O-2847-2007. Bestelauto in brand in Zierikzee
Zaterdag tussen 04.00 uur en 04.30 uur is in de d'Aillystraat in Zierikzee in een bestelauto brand ontstaan.
De bestuurdersstoel is weggesmolten en er is roetschade in de auto.
De auto is in brand gestoken. De brandweer kon verder uitbranden van de auto voorkomen.
W-2848-2007. Aanhouding man in Domburg
Politie Zeeland heeft zaterdag om 03.10 uur op de Singel in Domburg een man aangehouden op verdenking van brandstichting.
De 25-jarige man uit Valkenswaard heeft vermoedelijk een hooibaal in een bushokje in een bushokje in brand gestoken. De brandweer heeft het bushokje geblust.