Politie Zeeland


---


O-2849-2007. Getuigen en betrokken automobilist aanrijding zaterdagochtend in Wolphaarsdijk gezocht
Polite Zeeland is op zoek naar getuigen en de betrokken automobilist van een aanrijding tussen een fietsster en een automobilist op de kruising Molendijk/Lepelstraat in Wolphaartsdijk om 09.19 uur zaterdagochtend
Een 68-jarige fietsster uit de gemeente Goes kwam in botsing met een donkerkleurige personenauto met aanhangwagen waardoor zij ten val kwam. De vrouw is met een traumahelikopter naar het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
Achter de donkerkleurige personenauto met aanhangwagen reed zwarte Seat Leon met een Belgisch kenteken.
De politie verzoekt de bestuurder van de donkerkleurige betrokken personenauto en getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen met nummer 0900-8844



---


Z-2850-2007. Controle drugstoeristen in Terneuzen
Politie Zeeland heeft vrijdagavond controles uitgevoerd in de Dijkstraat, Weskolkstraat, Grenulaan en op het Huizingaplein in Terneuzen.
Er zijn 11 boetes uitgedeeld voor fout parkeren, 1x voor het rijden zonder helm en 2x voor het gooien van afval op straat.

O-2851-2007. Rijbewijs ingevorderd in Tholen
Politie Zeeland heeft zaterdag om 08.05 uur het rijbewijs ingevorderd van een automobilist.
De 48-jarige man uit Tholen reed slingerend rond in de Hoogaarsstraat in Tholen in een personenauto waarvan de rechterbanden ontbraken.
De man reed met hoge snelheid op de stalen velgen. Ook bleek dat hij ruim 3x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Z-2852-2007. Wielrenners gevallen in Waterlandkerkje
Zaterdag rond 10.30 uur zijn op de Sint Lievensdijk in Waterlandkerkje twee wielrenners gevallen.
Een van de wielrenners, afkomstig uit België, was gevallen over een stuk asfalt. De andere wielrenner was vervolgens tegen hem aangereden en ook gevallen.
Een van hen is per ambulance naar een ziekenhuis in Knokke gebracht voor verder onderzoek.

Aanvulling bericht W-2845-2007
Tussen vrijdag 18.00 uur en zaterdag 09.30 uur is in de Mosselkreekstraat in Middelburg een bus beklad met graffiti.
Het schadebedrag is nog niet bekend.

W-2853-2007. Drie jongens aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft zaterdag om 00.58 uur drie jongens aangehouden op de Londensekaai in Middelburg op verdenking van bedreiging en mishandeling van een jongen.
De drie zijn afkomstig uit Middelburg en Roosendaal en 15 en 16 jaar oud.
Vrijdagavond hebben de drie jongens een 15-jarige jongen uit Middelburg in de Landluststraat in Middelburg, na een woordelijk conflict, geslagen en geschopt en gedreigd hem neer te zullen steken.


---- --